Scandalagiii de la „Joie de Vivre" se întorc azi la tribunal pentru recurs

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei patru inculpaţi, condamnaţi la un an cu suspendare pentru untraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, se întprc astăzi pe holurile Tribunalului Arad pentru judecarea recursului.

După ce în septembrie, Gheorghe Arba zis Topa, Ionuţ Druţă (Popa), Sorin Mercea şi Daniel Ciorogariu au primit un an cu suspendare, sentinţa a fost contestată. În prezent, doar Sorin Mercea se mai află în spatele gratiilor, acesta fiind nevoit să execute 750 de zile de puşcărie pentru alte condamnări mai vechi.

La înfăţişarea din această dimineaţă în schimb, în afară de Sorin Mercea, nici unul dintre ceilalţi inculpaţi nu a fost prezent pe holurile tribunalului. "Decizia asupra recursului formulat de cei patru inculpaţi a fost amânată pentru data de 18 noiembrie, deoarece aceştia nu au avut avocaţi la înfăţişarea de astăzi", a declarat pentru Adevărul de Seară Diana Dărăban, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Arad.

Scandalul în urma căruia două persoane au ajuns la spital cu răni a pornit de la faptul că Tinu Vereşezan, care cânta în localul respectiv, ar fi acordat mai multă atenţie dedicaţiilor grupului din care făceau parte şi cele două victime, Topa' simţindu-se „nebăgat în seamă”.

În acelaşi dosar a fost cercetat şi Daniel Ciorogar, patronul restaurantului Joie de Vivre. Omul de afaceri arădean a fost acuzat de favorizarea infractorului în cazul scandalului iscat în restaurantul său între câţiva interlopi din Arad şi alte persoane, care s-au luat la bătaie, miza fiind numărul de dedicaţii.

Acesta a fost eliberat ulterior pe cauţiune după ce pe numele lui instanţa a eliberat un mandat de arestare preventivă pentru 20 de zile. Apărătorul patronului de la Joie de Vivre a depus o cerere de eliberare pe cauţiune, cerere care a fost aprobată de instanţa arădeană care a stabilit că preţul cercetării în stare de libertate a arădeanului este de 4.000 de lei.

Acesta a achitat suma cerută, iar pentru că Parchetul nu a făcut recurs la decizia instanţei în termen de 24 de ore de la pronunţare, Ciorogar a ieşit de după gratii.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite