Scandal cu bâte și topoare între romi. Un tânăr se află în stare foarte gravă iar un altul a fugit din spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mascații au fost solicitați să intervină după ce un scandal monstru a izbucnit într-o familie de etnie romă. Mai mulți dintre scandalagi s-au ales cu dosare penale iar două persoane au fost rănite grav. Una dintre ele însă a părăsit spitalul fără ca nimeni să îi fi dat acordul.

Mai multe persoane s-au luat la bătaie azi noapte în localitatea Zimand Cuz. Se pare că cearta ar fi pornit de la două persoane iar în urma discuțiilor aprinse, familiile acestora au intervenit. Nu ca să aplaneze conflictul, ci ca să iște unul mai mare. Pentru că situația a degenerat iar unii dintre ei și-au făcut apariția cu bâte și topoare, un martor a sunat imediat să ceară ajutor.

„Am fost solicitaţi pe numărul 112 să intervenim la un scandal izbucnit în localitatea Zimand Cuz. O patrulă din cadrul Jandarmeriei s-a deplasat de urgenţă la faţa locului şi a restabilit ordinea publică. Şase persoane au fost amendate”, ne informează maiorul Florin Zapodean, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi al Judeţului Arad.
După ce romii au fost calmați de mascați, cazul a fost preluat de polițiști. Oamenii legii i-au audiat pe toți cei implicați și cel mai probabil, după cercetări, aceștia vor fi acuzați de ultraj.

Victimele: una la un pas de moarte, alta fugită

Scandalul dintre romi a făcut două victime iar ambulanțele i-au transportat de urgență pe ambii la spital. Unul dintre cei doi răniţi, S.M. de 19 ani, a fost în stare foarte gravă, iar imediat ce medicii au stabili că acesta are o contuzie craniană severă, el a fost transferat de la Spitalul Judeţean Timiş.
În schimb, cealaltă victim, B.C., de 26 de ani, imediat după ce a primit îngrijiri medicalepentru că suferise multiple traumatisme, a părăsit secţia de Urgenţe fără a a primi acordul medicilor.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite