Arad UPDATE: Scafandrii au oprit căutarea lui Petre Irimia pentru a treia zi, fără rezultat (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad UPDATE: Scafandrii au oprit căutarea lui Petre Irimia pentru a treia zi, fără rezultat (GALERIE FOTO)
Arad UPDATE: Scafandrii au oprit căutarea lui Petre Irimia pentru a treia zi, fără rezultat (GALERIE FOTO)

Este cea de-a treia zi de coşmar pentru familia tânărului înghiţit de apele Mureşului.

CITEŞTE PE ACEEAŞI TEMĂ:

VIDEO Săptămâna înecaţilor

ORA 16.00

Pentru a treia zi consecutiv, scafandrii şi pompierii au întrerupt căutările fără nici un rezultat

Petru Irimia nu a fost găsit nici astăzi, în ciuda eforturilor depuse de echipele de la ISU pornite în căutarea sa. Apele Mureşului s-au dovedit a fi extrem de tulburi, iar trupul tânărului greu de recuperat.

Aceştia au pornit căutările de la orele dimineţii, la fel ca în ziua precedentă, dar nici măcar cu ajutorul sonarului sau al căngilor nu au reuşit să-l găsească.

Aceştia le-au şi spus apropiaţilor că din experienţa lor,unica şansă mai este ca apele râului să îl scoată la suprafaţă.

ORA 15.00

Pompierii şi scafandrii scotocesc în continuare Mureşul

Şi la această oră, pompierii şi scafandrii continuă căutările pe Mureş pentru a-l găsi pe tânărul dispărut de duminică seara.

Cu sonarul şi cu căngi, aceştia au coborât deja câţiva kilometrii în aval pe cursul apei, în speranţa că vor reuşi să-l găsească pe Petre Irimia.

Atât familia, dar şi câţiva prieteni sunt la faţa locului. 

ORA 13.30

Copilul a presimţit tragedia

”Nu vreau altceva decât să-l am din nou lângă mine pe soţul meu”, este strigătul disperat al Andreei, soţia lui Petru Irimia cel ce e dspărut în apele Mureşului de duminică seara.

Aceasta povesteşte sfârşită că a fost o chestiune de secunde până soţul său a dispărut şi că nu poate înţelege ce anume s-a întâmplat. ”El ştia să înnoate şi a intrat în apă să se răcorească. Nu înţeleg ce anume s-a putut întâmpla”, spune femeia.

Andreea Irimia mai povesteşte că parcă ca şi un făcut, când s-a auzit strigătul de ajutor al soţului său, copilul lor de doar 10 luni, aflat cu ei la pădure, a început să urle şi nu s-a mai oprit.

ORA 12.00

Scafandrii sunt din nou în apă

În jurul prânzului, scafandrii de la ISU au reluat căutările, deplasându-se mult pe cursul Mureşului înspre Pecica. Curenţii în zonă sunt foarte puternici, aşa că trupul tânărului ar putea fi dus oriunde.

”Ne-au spus că din experienţa lor urmează ca în trei, patru zile să-l scoată Mureşul.E o adevărată tragedie care ne-a marcat pe toţi”, povesteşte şi Octavian Nicoli, prieten de familie cu victima.

Acesta a mai spus că Petre şi Andreea Irimia erau o familie model, cu un copil superb şi cuminte. Se pregăteau ca la începutul lui august să plece la o nuntă în Ungaria, iar în septembrie, de ziua micuţului Sebastian să-i facă o petrecere de ”tăiere a moţului”, aşa cum se cuvine.

Citeşte pe aceeaşi temă:

Arad: VIDEO Scafandrii au oprit căutările în cazul tânărului dispărut în Mureş (UPDATE)

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite