Şase stadioane din municipiul Arad pot fi închiriate cu ora atât iarna cât şi vara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şase baze sportive din Arad pot fi închiriate pentru antrenamente sau diverse activităţi. Este vorba despre Complexul Sportiv Municipal UTA - Fraţii Neumann, Stadionul de fotbal sintetic Şega, Stadionul ICRTI, Stadionul de fotbal Motorul, Stadionul de fotbal din cartierul Sânicolaul Mic şi Stadionul Gloria.

Pe stadionul de la UTA pentru o oră se va plăti municipalităţii suma de 300 de lei.  De asemenea, se poate închiria şi pentru organizarea de activităţi culturale, pentru care se va plăti un tarif orar de 667 lei.

Stadionul de Şega se poate închiria vara cu 100 lei pe oră, iar iarna cu 150 de lei pe oră. Stadionul ICRTI cu 70 lei pe oră, Motorul cu 200 de lei pe oră, cel din Sânicolaul Mic cu 100 lei pe oră, iar Gloria cu 70 lei pe oră. Proiectul care prevede acest lucru se află la transparenţă.

Trei dintre stadioanele din Arad vor fi puse la dispoziţia cetăţenilor gratuit în fiecare săptămână în zilele de luni, miercuri şi vineri între orele 8 şi 10, în vederea precticării de activităţi recreativ-sportive.

Este vorba despre stadioanele Sânicolaul Mic, Şega şi Gloria. În raportul de specialitate  al proiectului se precizează că „administrarea bazelor sportive implică din partea Municipiului Arad întreţinerea, modernizarea şi organizarea activităţii bazelor sportive, pentru îmbunătăţirea standardelor de calitate privind condiţiile de antrenament şi joc se impune aprobarea unui regulament de organizare şi funcţionare a bazelor sportive şi a aunor tarife privind folosirea acestora pe baza principiului eficienţei economice de folosire a banilor publici”.
 Pe timpul verii bazele sportive pot fi închiriate, între orele 8.00 – 20.00, iar iarna între orele 8.00 - 16.00.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite