Sărbătoarea Vinului în Podgorie. Muzica şi dansul sunt doar câteva dintre aspectele întâlnite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arădenii sunt aşteptaţi în continuare la petrecere
Arădenii sunt aşteptaţi în continuare la petrecere

Arădenii au unde petrece până pe data de 23 septembrie. Şi când spunem petrecere ne gândim la toate, la băutură de calitate, la muzică şi mâncăruri alese. Toate acestea se vor găsi la Festivalului vinului în Podgorie, unde pentru ediţia din acest an a fost alocată suma de 80.000 de lei.

Evenimentul a debutat pe stadionul din Păuliş, unde au avut loc spectacole de muzică populară susţinute de artişti şi ansambluri cunoscute din zona Aradului dar şi din Ungaria.

Este vorba despre Orchestra „Rapsodia”, interpreţii Mariana Deac, Ioana Luguzan şi  Aurel Budugan. Sărbătoarea vinului va continua în 9 septembrie, cu începere de la ora 17.00, în Parcul Central din Pâncota, unde cap de afiş este interpreta de muzică populară Veta Biriş.

Vor mai întreţine atmosfera Ansamblurile „Junii Pîncotei”, „Junii Seleuşului”, Orchestra „Rapsozii Zărandului” şi mulţi alţii.

La Ghioroc, festivalul va avea loc la şcoală, în 11 septembrie, de la ora 14.00, cu echipe de danasuri populare, Ansamblurile „Şiriana”, „Doina Mureşului”, solistele Mădălina Boroneanţ, Ana şi Maria Jula şi invitatul special, Aurel Tămaş, care va urca pe scenă la ora 17.30.

La Covăsânţ, evenimentul va fi găzduit, începând cu ora 17.00, de Tabăra Ortodoxă de Păstrare şi Conservare a Tradiţiilor Româneşti. Aici vor delecta publicul Ansambluri precum „Rapsozii Zărandului”, „Şiriana” sau „Podgorenii”.

Citeşte mai multe despre sărbătoare în ADS Arad
 

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite