Şapte utilaje furate din Italia au fost descoperite la Şimand

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe utilaje de mare tonaj  despre care există informaţii că au fost furate din Italia, în valoare de 550.000 de euro, au fost descoperite de poliţiştii e frontieră maramureşeni, la sediul unei firme din localitatea arădeană Şimand.

Astfel o echipă mixtă, formată din poliţişti ai IJPF Maramureş, în cooperare cu Garda Financiară – Secţia Judeţeană Arad, sub coordonarea procurorului DIICOT a identificat la sediul unei firme din Simand, administrată de D.C., I.R., şi L.C., şapte utilaje, în valoare de peste 550.000 de euro, despre care poliţiştii de frontieră maramureşeni deţineau informaţii că sunt furate din străinătate.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că utilajele în cauză au fost furate din Italia şi comercializate în România de către membrii unei grupări infracţionale formată din cetăţeni italieni şi români.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru iniţiere sau constituire ori aderarea sau sprijinirea sub orice formă a unui grup, în vederea săvârşirii de infracţiuni, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi complicitate la furt.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite