Săptămână încărcată pentru cei de la Direcţia de Sănătate Publică Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii vor fi angrenaţi în proiecte ale Direcţiei de Sănătate Publică Arad
Elevii vor fi angrenaţi în proiecte ale Direcţiei de Sănătate Publică Arad

Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Arad vor participa în aceste zile la mai multe evenimente ca şi parteneri sau ca şi  organizatori sau participanţi activi. Primul dintre ele se va adresa eleviilor şi este vorba despre o acţiune care va avea loc permanent.

Astfel, mâine între orale 12.00-13.00, aceştia se vor afla la Grupul Şcolar „Iuliu Maniu”, unde va avea loc întâlnirea interactivă cu tema „Drogurile, o curiozitate sau o tentaţie”, cu elevii acestei şcoli. 

Vineri, 26 noiembrie, de la  ora 10.00,  aceştia se vor afla la Sala Genesys, unde va avea loc simpozionul intitulat „Medicina ocupaţională şi profilaxia bolilor profesionale”,  adresat medicilor de medicina muncii, medicilor de familie cu competenţe în medicina de întreprindere şi managerilor sau reprezentaţilor unităţilor economice.

Tot vineri, dar de la ora 13.00, DSP Arad va participa la conferinţa de presă organizată de UNOPA, cu tema  ,,Zece ani de luptă pentru drepturile persoanelor seropozitive din România”, unde va prezenta şi analiza decenală a infecţiei HIV/SIDA în Arad.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite