Arad: Săptămâna de şcoală ieşită din tipare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Săptămâna de şcoală ieşită din tipare
Arad: Săptămâna de şcoală ieşită din tipare

Seminarii, spectacole, dezbateri, concursuri şi jocuri, toate se numără printre acţiunile desfăşurate de elevii şi preşcolarii arădeni.

Preşcolarii şi elevii arădeni s-au pregătit intens pentru a face faţă săptămânii acesteia, când activităţile extraşcolare se vor ţine lanţ timp de şapte zile. Cercuri tematice, jocuri interactive, spectacole, dezbateri şi simpozioane, toate fac parte din programul „Săptămânii Educaţiei”, care a debutat în această dimineaţă.

Elevii şi părinţii acestora vor asista pe tot parcursul săptămânii la surprizele pregătite de către organizatori. „De o lună de zile am fost informaţi că vor avea loc o serie de evenimente culturale. Mă bucur că participăm în număr foarte mare la concursuri şi distracţii, nu numai la orele de curs. Puţin dans, din când în când, nu strică niciodată”, a mărturisit Claudia Berenţ, elevă în clasa a V-a.

Dans modern, popular şi multicultural

Preşcolarii Grădiniţei PP 14 din Arad au pregătit un frumos spectacol de dans modern. Micuţii se vor îmbrăca în clovni şi păpuşi Barbie. Tot la capitolul „dans” s-au înscris şi elevii Şcolii Generale „Avram Iancu” din Arad, care vor încânta publicul cu un frumos dans popular. Tot în cadrul acţiunilor din această săptămână, organizatorii au anunţat şi o serie de dezbateri pe diferite teme care stârnesc interesul tinerilor.

„Zilele viitoare vor avea loc în instituţiile noastre de învăţământ cercuri tematice şi jocuri interactive pe diferite teme, la care sunt invitaţi să participe şi părinţi. „Violenţa în media şi impactul asupra tinerilor” va fi un simpozion pe care îl vom desfăşura în cursul zilei de joi, în Sala 63 a Primăriei”, a declarat Laura Putnic, purtător de cuvânt în cadrul ISJ Arad.

Diplome pentru elevi, la finalul săptămânii

Organizatorii au anunţat că activităţile se vor desfăşura în mai multe locaţii ale oraşului. La finele săptămânii, toţi participanţii vor primi diplome şi premii. De asemenea, seria acţiunilor se va încheia vineri, cu o masă rotundă la Grupul Şcolar „Aurel Vlaicu” din Arad pe tema „Dialog cu şi despre tineri”.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite