Şantierul autostrăzii Arad- Timişoara restricţionează circulaţia pe DN69

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Construirea pasajului superior pentru autostrada Arad- Timişoara opreşte circulaţia pe Drumul Naţional 69. În momentul de faţă circulaţia auto se desfăşoară provizoriu, pe o variantă de serviciu.

Motivul pentru care circulaţia este oprită între kilometri 55 şi 56 îl reprezintă construirea pasajului superior pentru viitoarea autostradă. Traficul va fi oprit până la finalizarea lucrărilor, autorităţile neprecizând însă când preconizează acest lucru.

Mai mult de atât şoferii care tranzitează DN69 sunt sfătuiţi să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere şi să conducă prudent, mai ales că pe această variant de serviciu, limita de viteză este 40 km/h.

Cât priveşte tronsonul Arad- Timişoara, deşi 30% din lucrări au fost finalizate până în prezent, o parte din întârzieri au fost recuperate. Cu toate acestea, tronsonul Arad-Timişoara va fi gata de abia la sfârşitullui 2011. „Cât timpul va permite se va lucra. Trebuiau finalizate în martie-aprilie 2011, dar din cauza întârzierilor, lucrările se vor finaliza la sfârşitul anului viitor”, a declarat Eusebiu Pistru, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite