Sancțiuni drastice pentru arădenii care comercializează produse fără preț

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultimele 24 de ore, jandarmii arădeni au pus mâna pe 21 de persoane care au tulburat ordinea şi liniştea publică, au deranjat şi au provocat indignarea altor cetăţeni şi șapte persoane care au comercializat produse fără a avea preţul afişat.

Pentru faptele lor şi pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică a cetăţenilor arădeni, 25 persoane au fost sancţionate contravenţional cu amenzi, în valoare totală de 10.000 lei, iar 3 dintre acestea au fost sancţionate cu avertismente scrise.

Cercetați pentru furt
Reprezentantul unui supermarket situat pe strada Banu Mărăcine din Arad, a sesizat telefonic dispecerul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad cu privire la faptul că un bărbat şi o femeie au sustras mai multe produse din magazin.

Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat la faţa locului unde i-a prins în flagrant pe O. Ana şi O. Carol din Arad, care au sustras mai multe produse, pe care le-au ascuns în buzunarele hainelor pe care le purtau.

La controlul corporal preventiv efectuat de jandarmi, au fost găsite asupra celor doi 10 carioci, un roller cu cerneală, un bec şi o căpăţână de usturoi, în valoare totală de 82 lei. Produsele au fost restituite reprezentantului supermarketului, prejudiciul fiind recuperat integral.

“Jandarmii le-au întocmit celor doi actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, fiind susceptibili de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Dosarele cu actele premergătoare începerii urmăririi penale au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru continuarea cercetărilor”, a declarat Florin Zapodean, purtător de cuvânt la Inspectoratul Județean de Jandarmi Arad.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite