Arad: Maşini aliniate la cinema în aer liber, ca în SUA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Maşini aliniate la cinema în aer liber, ca în SUA
Arad: Maşini aliniate la cinema în aer liber, ca în SUA

Evenimentul, unic pentru oraş, a adunat sute de autoturisme în parcarea celui mai mare complex comercial, Armonia Center.

În această seară, începând cu ora 22.00, în cinematograful amplasat în parcarea celui mai mare complex comercial din Arad va rula filmul „Indiana Jones and the Kingdom of The Crystal Skull”. Arădenii au putut vedea, de vineri, pe ecranul gigant amplasat în faţa intrării principale, câte un film. „Confessions of a Shapaholic”  şi „Beverly Hills Chihuahua” s-au numărat printe peliculele pe care arădenii s-au înghesuit să le vadă.

Mai vor o dată

Parcarea în care îşi pot face loc peste 300 de autoturisme s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru numărul mare de iubitori de cinema care au venit în noaptea de sâmbătă spre duminică la drive-in. „Niciodată nu am avut posibilitatea să particip la un astfel de eveniment. Nu am văzut decât la televizor ce înseamnă să te uiţi la un film chiar din autoturism. Mă bucur că şi în Arad se organizează astfel de petreceri, căci în fond şi la urma urmei ne-am distrat pe cinste. Sper să fie doar prima ediţie, nu şi ultima. Am venit cu mai mulţi prieteni, fiecare cu autoturismul propriu şi ne simţim foarte bine”, a spus Florin Cornea, arădean prezent la eveniment.

Proiecţia filmelor se face pe un ecran de peste nouă metri, iar intrarea este liberă în limita locurilor de parcare disponibile. Organizatorii au anunţat în această dimineaţă că în noaptea de sâmbătă spre duminică, la filmul „Beverly Hills Chihuahua” au fost prezente circa 500 de autoturisme.

Transportul este gratuit şi se efectuează cu autobuze care pleacă din 20 în 20 de minute din staţia Podgoria.

Cifre
300 de locuri de parcare sunt disponibile în incinta complexului comercial pentru arădenii care vor cinema drive-in.

Sper să fie doar prima ediţie, nu şi ultima. Am venit cu mai mulţi prieteni, fiecare cu maşina proprie.
Florin Cornea, arădean

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite