Arad: Relaxare şi SPA în apa termală ungurească

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Speriaţi de ploile şi temperaturile scăzute înregistrate în ultimele două zile, sute de arădeni s-au refugiat în ştrandurile de peste graniţă.

În ultima perioadă, tot mai mulţi români din vestul ţării preferă sa să se relaxeze la bazele de agrement din Oroshaza, Gyula şi Battanya pentru că în oraşul lor, spun ei, preţurile sunt mari şi nu au bazine acoperite şi cu apă termală. Ştrandurile din Ungaria, fie ele mici sau aqua-parcuri, sunt luate cu asalt în această perioadă de arădenii care susţin că tot la vecinii de peste graniţă se simt mai bine.

Ştrandul de la Orosahaza de exemplu, situat la aproximativ 100 de kilometri de Arad atrage în fiecare weekend mii de arădeni. Încă de la primele ore ale dimineţii, ştrandul era plin de turişti români. Locaţia este dotată cu zeci de bazine, atât în aer liber, cât şi acoperite. Apa limpede din bazine, curăţenia de pe plaje şi modul corect şi civilizat în care sunt trataţi de către comercianţi sunt doar câteva dintre motivele care îi atrag ca un magnet pe arădeni la ştrandul din Oroshaza.

Apă termală, tobogane şi tratamente


Ştrandul are un bazin olimpic pentru înotători, bazine cu apă termală cu o temperatură între 26 şi 32 de grade Celsius cu diferite tipuri de masaj sau valuri şi un etaj amenajat cu tratamente SPA: masaj, saună şi jacuzzi. Intrarea este de 2.500 de forinţi incluzând Aqua Park-ul şi zona tratamentelor SPA.

„Obişnuiesc să vin des cu familia mea la ştrandul din Oroshaza. Este curat, linişte şi oameni civilizaţi. Când în Arad este vreme urâtă, venim aici, căci ne putem bălăci chiar dacă afară plouă. Multe bazine sunt acoprite şi au topogane în interior. Preţul unui bilet nu mi se pare exagerat având în vedere condiţiile de aici”, a spus, din Arad.

Arădenii nu duc lipsă nici de terase şi restaurante şi asta deoarece în incinta ştrandului se şi poate mânca. Mai mult, locaţia este dotată şi cu un camping, unde turiştii se pot caza cu corturile. Pentru cei care preferă să rămână un weekend întreg la ştrand, în camping, li se oferă o reducere de 20% la pachetul de la bazine.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite