Arad: SONDAJ Arădenii nu au încredere în Poliția Comunitară (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: SONDAJ Arădenii nu au încredere în Poliția Comunitară (GALERIE FOTO)
Arad: SONDAJ Arădenii nu au încredere în Poliția Comunitară (GALERIE FOTO)

Majoritatea arădenilor se arată nemulțumiți de prestația Poliției Comunitare și spun că agenții angajați în această instutuție fac de râs orașul.

“Nu o dată am avut probleme cu oamenii de la Poliția Comunitară, căci nu prea îi pot numi polițiști. Din păcate nu au pregătirea necesar pentru funcțiile pe care le dețin. Nu își fac datoria cum trebuie și nu sutn capabili să respecte legea”, spune Marin Onciu din Arad.


În ceea ce privește cazul celor doi polițiști acuzați că au lipsit de libertate un taximetrist din Arad, arădenii se arată indignaţi de faptul că agenții Cristian Ulucaru și Adrian Lupu au fost puşi în libertate. „Am urmărit cazul în presă şi sunt la curent cu desfăşurarea evenimentelor. Nu îmi vine să cred că le-au dat drumul. Agenţii poliţiei comunitare nu cunosc legea şi nu ştiu să o aplice corect. Oricât de recalcitrant ar fi fost taximetristul, cei doi poliţişti nu aveau dreptul să-l bată. O amendă care să-l înveţe minte era suficient”, a spune Valentin Dinu, şofer.


“Poliţiştii comunitari îşi fac de cap”


Un alt arădean povesteşte că şi el a avut probleme cu Poliţia Comunitară în urmă cu trei luni. „Nu ştiu sigur care e rolul lor în oraş şi ce atribuţii au. Şi de mine s-au luat o dată că stăteam la poveşti cu un vecin în centru. Mi-au spus să stau pe marginea trotuarului că îi încurc pe ceilalţi trecători. Mi se pare absurd şi strigător la cer ce se întâmplă. Poliţiştii comunitari îşi fac de cap”, a spus Florin Badea, pensionar.

Citiți pe această temă:

Arad: Comunitarii pot să scape numai cu suspendare

Arad: Şoferii de taxi acuză comunitarii de nesimţire

Arad: Poliţia Comunitară se confruntă cu probleme încă de la înfiinţare

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite