Trei dintre polițiștii acuzați de luare de mită au rămas în concediu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Polițiștii acuzați de luare de mită
Polițiștii acuzați de luare de mită

Pe data de 9 noiembrie, la Curtea de Apel Timișoara se va judeca recursul formulat de către procurorii arădeni în cazul celor 11 polițiști de la serviciul rutier acuzați de luare de mită.

Dacă la termenul de marți nu se vor prezenta toți suspecții, magistrații timișoreni vor fi nevoiți să amâne înfățișarea.Această ipoteză rămâne valabilă în condițiile în care trei dintre cei 11 polițiști au rămas în concediu.

Dacă Ionel Gelu Jurcoane, Flavius Constantin Popa şi Stelian Gelu Jucu au plecat în concediu de odihnă sau de boală încă de la jumătatea lunii trecute, ceilalţi opt poliţişti din cadrul serviciului rutier cercetaţi pentru luare de mită rămân detaşaţi pe post de însoţitori în patrule de ordine publică.

La rândul lor, superiorii Inspectoratului Județean de Poliție Arad spun că așteaptă verdictul magistraților de la Curtea de Apel Timișoara.

Cei 11 polițiști de la rutieră alături de o angajată de la drumuri sunt acuzați că au cerut și primit în mod repetate diferite sume de bani pentru a-I scăpa pe șoferii care circulau pe Valea Mureșului de sancțiuni.

UPDATE Polițiștii acuzați de luare de mită au pozat în vicitme

Poliţiştii de la rutieră acuzaţi de luare de mită vor face patrule pe timp de noapte

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite