UPDATE Bebelușul căzut de la etajul patru al unui bloc se află în afara oricărui pericol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copilul va mai rămâne internat pentru mai multe investigații
Copilul va mai rămâne internat pentru mai multe investigații

Un copil de doi ani a căzut de la etajul IV al unui bloc din cartierul Grădişte. Tragedia s-a petrecut în urmă cu câteva minute pe strada Comunarzilor din cartierul arădean. La faţa locului au ajuns imediat atât poliţiştii cât şi medicii echipajului Smurd care încearcă în aceste momente să îl salveze pe minor.

Ora 16.35

Un copil de doi ani care a căzut în gol de la etajul patru al blocului în care locuia, a scăpat ca prin minune cu viață. Micuțul, care se afla alături de fratele și mama sa, a fost lăsat singur pentru câteva minute. Într-o clipă de neatenție, băiețelul s-a întins peste fereastră și a căzut în gol.

A avut însă zile și asta pentru că a aterizat pe firele de rufe întinse în fața geamului. Bubuitura provocată de căzătură a fost auzită de vecinii de la parter care l-au luat imediat pe copil și au sunat de urgență la 112.

Medicii ajunși la fața locului l-au transportat într-un suflet pe micuț la spital. Până și aceștia au rămas surprinși când, în urma investigațiilor, au constatat că băiețelul se afla în afara oricărui pericol.

„Copilul este bine. A fost investigat pentru a vedea dacă nu are rupturi interne sau dacă nu a suferit o hemoragie craniană dar este bine.   Nu sunt probleme, oricum va rămâne sub supraveghere şi să sperăm că nu va face complicaţii. A avut mare noroc ”, a afirmat  dr. Marius Ozarchievici, echipaj SMURD Arad.

Copilul a rămas internat iar polițiștii continuă investigațiile.

Ora 13.55

Poliţiştii încearcă să afle acum ce s-a întâmplat incidentul şi în grija cui era încredinţat micuţul.

Vom reveni cu mai multe detalii.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite