S-au confiscat tone de legume şi ghivece cu flori, sute de kilograme de carne de pui şi zeci de saci din plastic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii arădeni au depistat şi confiscat peste două tone de mărfuri  fără acte de provenienţă. Ei spun că în ultima perioadă au intensificat acţiunile pentru depistarea transporturilor ilegale de mărfuri şi produse de sezon.

În acest sens, în baza unor informaţii deţinute, poliţiştii Serviciului de Investigare Fraude, de la Poliţia oraşului Chişineu Criş şi cu sprijinul SIPI, au fost depistate patru astfel de transporturi de legume, carne de pui, flori şi detergenţi, care proveneau din Ungaria.

„La controlul efectuat în cele patru autovehicule, la intrarea  în localitatea Vărşand, imediat după  punctul de trecere a frontierei dinspre Ungaria, poliţiştii au depistat  aproximativ 2400 kg de legume (ţelină, pătrunjel, şi gulii),  171 kg de carne de pui congelată,  66  de saci şi recipienţi  din plastic conţinând detergenţi şi peste 1200 de ghivece cu flori, pentru care nu se deţineau acte legale de provenineţă”, spune inspector principal Camelia Tudice, purtător de cuvânt al Poliţiei Arad.

Aceasta mai spune că cele patru persoane care deţineau aceste mărfuri destinate comercializării pe piaţa internă, au fost sancţionate contravenţional, cu suma de 1000 de lei fiecare, iar întreaga marfă a fost reţinută în vederea confiscării.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite