S-au apucat de instruirea secretariilor de primării şi referenţiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Secretarii de primării, precum şi referenţii pe probleme de asistenţă social din judeţul Arad au fost intruiţi timp de două zile, la Moneasa. Totul a fost organizat de către Prefectura Arad. 

Pe ordinea de zi a discuţiilor s-au aflat mai multe teme de interes, cum ar fi instrucţiuni privind salarizarea unitară a personalului pltătit din fonduri publice, elaborarea sau revizuirea planurilor de amenajare a teritoriului şi de urbanism, prezentarea metodologiei de întocmire a dosarelor  privind acordarea de despăgubiri în condiţiile legilor fondului funciar, prezentarea de oportunităţi de finanţare nerambursabilă active, prezentare instrucţiuni privind acordarea venitului minim garantat.

„În ultima perioadă, s-au produs modificări semnificative în conţinutul unor legi, motiv pentru care am convocat o întâlnire cu reprezentanţii administraţiilor locale. Cred că instruirea a constituit un bun prilej pentru a aborda teme de interes pentru autorităţile locale şi pentru a prelua problemele cu care se confruntă”, spune prefectul Călin Bibarţ.
 

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite