S-a trezit cu o sticlă de bere înfiptă în arcadă, în urma unui conflict într-o discotecă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O patrulă de jandarmerie, din cadrul Grupei de Intervenţie şi Supraveghere Pecica, aflată într-o misiune de menţinere a ordinii şi liniştii publice în zona centrală a oraşului Nădlac, a fost sesizată de către F.I. în vârstă de 19 de ani, despre faptul că a fost victima unei agresiuni fizice, în timp ce se afla în incinta unei discoteci din localitate.

Pe baza semnalmentelor oferite de către persoana vătămată şi în urma investigaţiilor şi a verificărilor efectuate de jandarmi a fost depistat autorul agresiunii, N. Alin în vârstă de 16 de ani din comuna Şeitin, județul Arad.

Acesta, în timp ce se afla în incinta unei discoteci din localitatea Nădlac, iar în urma unor discuţii contradictorii avute cu F.I., l-a lovit prin surprindere cu o sticlă de bere în zona capului, provocându-i o rană sângerândă la nivelul arcadei. Persoanei vătămate i s-a eliberat un certificat medico-legal de către Serviciul Judeţean de Medicină Legală Arad care atestă faptul că a fost victima unei agresiuni fizice.

Victima a depus o plângere prealabilă de punere în mişcare a acţiunii penale faţă de N. Alin, pentru săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe. “Jandarmii i-au întocmit tânărului actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, acesta fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe”, a declarat Florin Zapodean, purtător de cuvânt la Inspectoratul Județean de Jandarmi Arad.

Dosarul cu actele premergătoare începerii urmăririi penale va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru continuarea cercetărilor. “Cetăţenii care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale (furturi, tâlhării, loviri, ameninţări etc.) sau sunt victimele unor astfel de fapte, pot solicita sprijinul jandarmilor la orice oră din zi şi din noapte, apelând numărul unic de urgenţă 112, sau direct la dispeceratul Jandarmeriei Arad, la numărul de telefon 0257/514900”,  a adăugat Florin Zapodean.


Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite