Fiscul a suplimentat numărul echipelor operative care se ocupă cu recuperarea datoriilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fiscul vrea recupereze datoriile
Fiscul vrea recupereze datoriile

Reprezentanţii Direcţiei Generale a finanţelor Publice (DGFP) Arad au anunţat că în cursul acestei luni Fiscul se mobilizează în mod deosebit în vederea încheierii acestui an cu încasări cât mai mari la bugetul general consolidat al statului.

În acest sens, pe lângă executorii fiscali din cadrul tuturor Administraţiilor Finanţelor Publice care se ocupă în permanenţă cu recuperarea datoriilor contribuabililor, au fost constituite suplimentar 25 de echipe operative cu personal din cadrul Activităţii de Inspecţie Fiscală şi alte 5 echipe de la Garda Financiară.

„Derularea şi intensificarea măsurilor de executare silită reprezintă o prioritate în activitatea DGFP Arad. În acest sens cu toate că suntem conştienţi de greutăţile financiare prin care trec mulţi agenţi economici suntem obligaţi să întreprindem toate măsurile de executare silită în vederea recuperării datoriilor pe care agenţii economici le-au înregistrat la bugetul general consolidat al statului. Motivul este simplu, deoarece de buna colectare a veniturilor depind proiectele de investiţii, finanţarea sistemului sanitar, de învăţământ, de protecţie socială”, spune Călin Arusti, purtătorul de cuvânt al DGFP Arad.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite