S-a înecat în apele Mureşului spre disperarea fiului, care a încercat să îl salveze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicii au sosit de urgenţă şi i-au acordat primul ajutor bărbatului
Medicii au sosit de urgenţă şi i-au acordat primul ajutor bărbatului

S-a aventurat să treacă  Mureşul înot, însă şi-a găsit sfârşitul. Deşi a fost scos la mal de fiul său şi resuscitat minunte-n şir de medici, un bărbat din oraşul Pecica a decedat după câteva ore pe patul de spital.

Tragedia s-a petrecut în oraşul natal al bărbatului. Acesta, în vârstă de 42 de ani, împreună cu fiul său, au decis să se răcorească în apele Mureşului. După ce a consumat câteva pahare de alcool, după cum povestesc localnicii, cei doi s-au aruncat în apă. Ideea s-a dovedit a fi fatală pentru tată, căruia, din cele declarate de băiatul său, i s-a făcut rău, tocmai pe la jumătatea drumului. Deşi speriat, când a auzit ţipetele de disperare ale tatălui, copilul s-a întors din drum şi l-a tras la mal. Din păcate însă bărbatul era fără suflare.

La faţa locului au ajuns imediat medicii şi s-au început manevrele de resuscitare. După câteva minute, omul a fost readus la viaţă şi transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Aici a fost internat imediat la Secţia de Terapie Intensivă iar medicii au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru a-l salva. Din păcate însă, pacientul a pierdut lupta cu viaţa iar în această dimineaţă, în ciuda tuturor eforturilor, el şi-a dat ultima suflare, tocmai pe patul de spital.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite