S-a împuşcat accidental în braţ cu o armă pe care o deţinea ilegal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat, de 54 de ani, din localitatea arădeană Pecica s-a împuşcat accidental în braţ, cu o armă cu glonţ despre care poliţiştii spun că era deţinută ilegal. Acum, acesta se află la spital îngrijiri şi investigaţii.

Politiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că bărbatul avea lângă el o armă cu glonţ de calibru 56 mm, pentru care nu deţinea documente sau permis de port armă.

„Din primele cercetări efectuate de colegii mei la faţa locului s-a constatat că este vorba de un bărbat de 54 de ani care s-a împuşcat accidental cu o armă cu glonţ de 5,6 mm deţinută ilegal. În momentul de faţă se continuă cercetările”, spune agent principal Ovidiu Liber, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei Arad.

Martorii de la faţa locului spun că cel mai probabil bărbatul a acţionat accidental trăgaciul, iar glonţul  l-a nimerit în mână, iar apoi, speriat din cauza durerii, omul s-a prăbuşit la pământ şi în cădere s-a lovit la cap.

„Probabil acesta încerca să cureţe arma, iar atunci a avut loc şi incidentul. Nu ştie nimeni ce a fost acolo”, spune unul dintre vecini.

Medicii au declarat că are un hematom în zona capului şi că va fi supus mai multor investigaţii pentru a stabili ce leziuni a suferit.

„Pacientul s-a prezentat cu traumatism cranian acut, cu o plagă în zona ochiului şi prezintă la nivelul antebraţului o plagă împuşcată arătând orificiul de intrare şi de ieşire. Pacientul este conştient, dar prezintă amnezia evenimentului traumatic”, a spune Daniela Motoc, medic Unitatea de Primire a Urgenţelor Arad.

Oamenii legii urmează acum să stabilească ce făcea bărbatul cu arma la serviciu şi de ce s-a descărcat aceasta. Bărbatul se va alege cel mai probabil cu un dosar penal pentru deţinere de armă fără drept.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite