Un timișorean s-a aruncat de la etajul doi al parcării mall-ului Atrium Center

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 30 de ani din Timișoara s-a aruncat aseară de la etajul doi al mall-ului Atrium Center din Arad. Potrivit martorilor, bărbatul tocmai sosise din Viena și s-a aruncat de la parcarea complexului comercial.

Angajații mall-ului au fost cei care au anunțat de urgență Ambulanța și Poliția. În ciuda eforturilor depuse de medici, bărbatul în vârstă de 30 de ani nu a rezistat impactului cu solul.

Nimeni nu știe nimic despre victimă, decât că era singur în momentul în care a decis să-și pună capăt zilelor, nu avea niciun bagaj asupra lui și numai ce sosise din Viena. Anchetatorii care au preluat cazul spun că asupra timişoreanului a fost găsită o pungă în care se aflau puţine lucruri, printre care şi un carneţel în care acesta avea câteva schiţe, catalogate de-a dreptul groteşti.

Oamenii legii vor trimite desenele spre expertizare. La rândul lor, reprezentanții Mall-ului Atrium spun că gestul bărbatului este unul șocant și regretabil. “În ceea ce ne privește am făcut tot posibilul ca victima să fie salvată. Gestul lui este regretabil”, au declarat reprezentanții mall-ului Atrium Center din Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite