S-a ales conducerea Consiliului Local Civic. Dan Cotuna este preşedintele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Cotuna, 45 ani din Arad este noul preşedinte al Consiliul Local Civic. Conducerea ONG-ului a fost aleasă la sfârşitul săptămânii trecute în cadrul Adunării Generale.  Consiliul Local Civic este condus de un Comitet Executiv format din  12 reprezentanţi ai comisiilor de lucru.

Dintre care unul va fi secretarul CLC, 2 vicepreşedinţi şi un preşedinte, în total un număr de 15 membri.

În urma votului membrilor a fost aleasă următoarea conducere, cu un mandat de 1 an: preşedinte, Dan Cotuna, 45 ani, antreprenor (Facultatea de Electrotehnică din cadrul Universităţii Politehnice din Timişoara); vicepreşedinţi: Sebastian Bulumac, 33 ani, general manager (Facultatea de Matematică din cadrul Universităţii de Vest Timişoara) şi Dan Artimon, 44 ani, consultant (Facultatea de Ştiinţe Politice din cadrul UVVG Arad). Funcţia de secretar i-a revenit lui Sebastian Popescu, 25 ani, student (Facultatea de Medicină Dentară din cadrul UVVG Arad).


 Reprezentanţii ONG-ului spun că Adunarea Generală a CLC se va întruni trimestrial, Comitetul Executiv va avea sedinţe lunare pentru analiza activităţii fiecărei comisii şi a proiectelor propuse, iar conducerea Comitetului Executiv va avea întâlniri săptămânale.

La şedinţele conducerii CLC pot participa şi reprezentanţii comisiilor de lucru.
 
 


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite