Rugby: Arad-Dinamo, un derby câştigat de studenţii arădeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rugbiştii arădenii s-au impus cu 15-13 (12-7) în faţa dinamoviştilor. Este a doua victorie consecutivă a CS MVT UAV Arad în play-off-ul din liga I. Interesant este faptul că rezultatul este identic cu cel din sezonul regulat când Dinamo a pierdut cu acelaşi scor, 15-13.

Dacă partida din primăvară a avut un nivel acceptabil, cea de azi s-a remarcat prin greşeli elementare. De loc îmbucurător este faptul că internaţionali din ambele echipe au greşit copilăreşte.

Diferenţa vine doar din exprimarea în teren a celor două echipe.

De menţionat că în prima repriză, în urma unei grămezi s-a ajuns la o îmbrânceală soluţionată imediat de arbitru.
 
„Concentrarea noastră a fost destul de mare şi din această cauză am făcut atâtea greşeli de tehnică. Nu este posibil ca jucători de talia lui Dinamo să scape atâtea baloane înainte, să greşim faze de 4 contra 1, de 3 contra 1. Practic am avut victoria în mână”, a declarat Ştefan Demici, antrenorul lui Dinamo.

Meciul a fost sărac şi la capitolul încercări, doar un eseu pentru Dinamo în timp ce punctele arădenilor au fost marcate doar din lovituri de pedeapsă.

„Ne-a fost greu azi, dar cred că lor le-a fost mult mai greu ca nouă. Se pare că Dinamo are trac la Arad. Ne bucurăm că am câştigat din nou şi sperăm să rămânem pe această pantă” , a spus după meci Stelian Burcea,  jucător CS MVT UAV Arad. 

Meciul a fost influenţat şi de caniculă, la nivelul gazonului s-au înregistrat peste 40 de grade celsius. 

„Toate meciurile din ţară au fost de la ora zece, iar al nostru a fost de la ora 11.00 şi am aflat abia dimineaţă. Prima repriză am mers foarte bine pentru că am fost în vână, iar în repriza a doua motoarele nostre au început să dea rateuri” , a declarat la finalul partidei Ovidiu Şerban, antrenor CS MVT UAV Arad.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite