Arad: Noi audieri ale clanului Uţu Rohozneanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Noi audieri ale clanului Uţu Rohozneanu
Arad: Noi audieri ale clanului Uţu Rohozneanu

În această dimineaţă, a fost adus în faţa instanţei de judecată din Arad inculpatul Cristian Varga.

Interlopii acuzaţi se apară în continuare şi spun că ei nu se fac vinovaţi de nicio acuzaţie.

Procesul anului s-a reluat în această dimineaţă cu acuzatul Cristian Varga. La rândul lui, acesta a declarat în faţa judecătorului că nu se fac vinovat de nicio acuzaţie adusă. „Îi cunosc pe restul acuzaţilor doar din vedere, însă nu am avut niciodată de-a face cu ei. Nu am luat parte la nicio infracţiune şi nici nu am primit niciodată ordine, nici de la Uţu Rohoznean, nici de altcineva. Nu sunt vinovat de nimic”, a declarat acuzatul Cristian Varga în faţa instanţei.

Mai relaxaţi ca niciodată

Alexandru Mihai Bundea, Lakatos Laszlo şi Ioan Alexandru Kopar, toţi din judeţul Bihor, acuzaţi pentru infracţiunile de loviri şi alte violenţe, precum şi tentativă de omor, au cerut ca procesul lor să fie strămutat în Oradea. Toţi cei trei interlopi au refuzat să depună vreo declaraţie în faţa judecătorului, cu toate că ei au fost programaţi să intre în boxă ieri dimineaţa. Mai relaxaţi ca niciodată, toţi cei trei acuzaţi au motivat dorinţa lor de a fi judecaţi în Oradea prin simplu fapt că ei provin din acel oraş şi ar dori ca cei care urmează să le dea o sentinţă să fie bihoreni.

La rândul lor, Marius Pavel Vaştag, zis „Mani”, şi Tiberiu Sabou, în momentul când au fost aduşi în boxă, au declarat că ei nu au luat parte niciodată la nicio infracţiune. Potrivit rechizitoriului, Tiberiu Sabou este acuzat de şantaj şi tâlhărie. „Locul în care s-a întâmplat fapta de care suntem acuzaţi ne era inaccesibil. Noi nici bani de benzină nu avem, domnule judecător”, au declarat inculpaţii.

Interlopii au aceleaşi răspunsuri

De altfel, în prima săptămână de proces, declaraţiile interlopilor seamănă ca două picături de apă. Toţi susţin că nu sunt nevinovaţi ori că nu îşi mai aduc aminte de nimic. Mai mult, aceştia sunt de părere că procurorul de caz a fabricat dosarele lor.

Nu am luat parte la nicio infracţiune. Nu sunt vinovat cu nimic.
Cristian Varga, acuzat

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite