Arad: Presa are nevoie de “vaccin anti-jigodie”, potrivit interlopilor din Clanul Uţu Rohozneanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În prima zi a săptămânii, procesul Clanului Uţu Rohozneanu s-a reluat cu audierea martorilor sub acoperire. CITEȘTE ȘI: Arad: Doi dintre cei mai "grei" interlopi ai Aradului au fost eliberaţi după trei ani de închisoare Arad: Scrisoarea care acuză procurorii

Procesul a durat aproximativ şapte ore, perioadă în care au fost audiaţi cinci martori cu identitate anonimă. Ca la fiecare înfăţişare, membrii clanului Uţu Rohozneanu au făcut spectacol în sala de judecată.

Aceştia au devenit recalcitranţi la auzul declaraţiilor. Ioan Vivi Fizidean a început la un moment dat să-i acuze chiar şi pe reprezentanţii presei, numindu-i „jigodii”. Mai mult, la finele procesului, Fizidean a strigat pe holul Tribunalului: „Aveţi nevoie de vaccin anti-jigodie, nu l-aţi făcut încă?!”, sunt cuvintele acuzatului.

***
Şantaj, loviri şi alte violenţe, tâlhărie, vătămare corporală, tentativă de omor calificat, iniţiere şi constituire de grup infracţional organizat, acestea sunt acuzaţiile pentru care clanul Uţu a fost trimis în judecată.


Citeşte în Adevărul de Seară de astăzi, 10 noiembrie, ediţia de Arad, mai multe amănunte despre procesul anului.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite