Rochii de mireasă, costume pentru miri, oferte de amenajare şi de turism, la Expo Arad Internaţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă vă căsătoriţi în acest an sau vă botezaţi copilul şi nu v-aţi ales încă costumaţia, coafura, meniul sau sala nu trebuie să întraţi în panică, deoarece Expo Arad Internaţional va organiza Târgul de nunţi „Petreceri de Vis” . Acesta se va desfăşura în perioada 4 – 6 februarie 2011.

În acest an 60 de expozanţi din cele patru zări ale ţării îşi vor arăta măestria timp de trei zile pentru a pune la cale împreună cu însurăţeii, familiile şi alaiul acestora nunta mult visată.

Designeri unul şi unul prezintă ultimele noutăţi şi tendinţe în materie de rochii pentru mirese şi costume pentru miri, artiştii se întrec în oferte foto-video, stiliştii concep cele mai elegante coafuri şi machiaje pentru mirese, agenţiile de organizări evenimente îşi vor cuceri publicul cu cele mai inedite aranjamente, iar maeştrii cofetari şi pariseri vor încânta cu cele mai delicioase prăjituri şi torturi.

Oferta expoziţională va fi completată cu firme de sonorizare, restaurante, locaţii şi corturi pentru nunţi, limuzine, mărturii, accesorii, lenjerie pentru mirese, servicii de catering şi agenţii de turism care vin cu o bogată ofertă pentru mult râvnita lună de miere. Totul pentru o nuntă de vis după cum spun organizatorii.

„Pentru că expoziţia în sine este un spectacol destinat poate celui mai important eveniment din viaţă, mirii vor avea parte de momente speciale: prezentări de modă, prezentări de rochii de mireasă şi rochii de seară, prezentări costume pentru miri, dansuri de societate, valsul mirilor, recitaluri live cu formaţia Rapsodia, Quaternion, Lucian Zadic, Daniel's Band, Mihai Sidor, spectacol cvartet de coarde, demonstraţii de coafură şi machiaj, degustări de prăjituri, demonstraţii şi degustări de cocktailuri şi multe alte surprise”, spune Crina Piţigoi, purtător de cuvânt al Expo Arad Internaţional.

Premii pentru vizitatori

În ultima zi a expoziţiei, organizatorii împreună cu Euro Travel şi Kastel Center Spa îi vor premia pe cei mai norocoşi dintre vizitatori cu un weekend romantic la Budapesta, o impachetare cu aur, un lifting facial nechirurgical sau o bronzare organică.

Programul de vizitare va fi în data de 4 şi 5 februarie, între 11.00 – 20.00, iar duminică, 6 februarie, între 10.00 – 16.00.

Expo Arad Internaţional asigură transportul gratuit vizitatorilor pe ruta Podgoria – Expo Arad şi retur. Preţul biletului de intrare este de 2 lei.



Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite