Rezultatele „Let’s do it Romania” în Arad: 3.500 de voluntari şi 7.000 de saci de gunoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marea „ieşeală” de sâmbătă a însemnat înainte de toate mobilizarea unui număr foarte mare de voluntari, 3.500, deşi organizatorii se aşteptau ca numărul acestora să depăşească puţin peste două mii.

Au fost colectaţi şapte mii de saci, a căror colectare revine în seama primăriile pe raza cărora au acţionat voluntarii şi a operatorilor cu care acestea au semnat un contract. Acestea au termen până cel târziu miercuri, 29 septembrie să adune sacii de gunoaie.  

Echipa care a condus proiectul de igienizare la nivelul judeţului nostru a pregătit un plan de bătaie pentru opt zone în care voluntarii au acţionat. „Din 3 iulie, de când s-a demarat proiectul, ne-am ocupat de întocmirea hărţilor pe care le-am folosit în 25 septembrie, ziua marii curăţenii”, a declarat Ioana Son, lidera grupului arădean.

Pentru o mai bună coordonare, judeţul a fost împărţit în opt regiuni, fiecare regiune având câte un coordonator regional,iar fiecare localitate câte unul sau mai mulţi coordonatori locali.

Cinci autobuze au fost fi puse la dispoziţie pentru deplasarea în judeţ şi la întoarcere. „În municipiu şi în împrejurimi au activat echipele care au acţionat pe jos, cele care au acţionat pe biciclete fiind repartizate în locaţii nu mai departe de zece kilometri de Arad”, a spus Ioana Son.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite