Revelionul de casă versus revelionul de club. De ce nu sărbătorim Anul Nou în stradă.

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arădenii sunt aşteptaţi în faţa Primăriei
Arădenii sunt aşteptaţi în faţa Primăriei

150 de lei este preţul mediu al unui revelion petrecut în cluburile sau barurile din Arad. Pentru că mersul la cumpărături şi organizarea în aceste zile a dat bătăi de cap, unii au ales să petreacă noaptea dintre ani în cluburi.

Restaurantele, barurile şi cluburile au cedat şi ele recesiunii şi au mai lăsat la preţ. Revelionul de poveste pe care mulţi îl promit e în mare parte copy-paste: bufet suedez, băutură, foc de artificii şi şampanie, acompaniate toate de muzică, după bunul plac. Şi toate acestea la 150-200 de lei. Lângă patinoar, la Riviera de exemplu, pentru 180 de lei de persoană Revelionul 2011 înseamnă o gustare rece, care cuprinde opt sortimente, o gustare caldă, cu păstrăv prăjit şi cartofi în folie şi sos tartar, un fel principal, care este compus din medalion asortat din carne de vânat, căprioară şi mistreţ, cartofi piure, pilaf de orez şi salată asortată de varză. „Avem oferte bune şi pentru noaptea de Revelion şi pentru a doua zi. Sunt oameni care lucrează în noaptea de Anul Nou. Meniul pentru seara de 1 ianuarie va fi de 60 de persoană”, a spus Alina Branc, patroana restaurantului.

În cluburi situaţia plăteşti mai puţin, dar nu şti la ce să te aştepţi. Meniul cuprinde bufet suedez, băutură, şampanie şi multe surprize, pentru care plăteşti în funcţie de cât de mare e grupul: 99 de lei pentru un grup mai mare de zece persoane şi 149 de lei pentru unul mai mic. Cele mai apetisante variante sunt cele din judeţ şi din afara lui. La Moneasa, trei nopţi de cazare, all inclusive pentru grupuri de minim 16 persoane plăteşti 950 de lei de persoană.
Mai rămâne varianta Revelionului acasă, care în medie costă 30 de lei de persoană, all inclusive. Pentru cei care au rămas şi în acest an fără idei, la Primărie sigur va fi zarvă mare.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite