Arădenii pot face sesizări cu privire la problemele legate de contractele de furnizare a gazelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Furnizarea gazelor naturale, din nou în discuţie
Furnizarea gazelor naturale, din nou în discuţie

Reprezentanţii Uniunii Locale a Asociaţiilor Locative Arad anunţă Asociaţiile de Proprietari să semnaleze toate greutăţile, neajunsurile şi neregulile întâmpinate în relaţia cu E-ON GAZ. Aceştia mai spun că trebuie  depuse sesizari scrise atât la centrul de relaţii E-On GAZ, cât şi la sediul ULAL.

Sesizările se depun pentru a interveni în vederea soluţionării acestora şi eliminarea cauzelor perturbatoare.

„ANRE (Autoritatea Naţională de Reglementare a Energiei) a emis un ordin în care se arată că furnizorul are obligatia să pună la dispoziţia consumatorului cel puţin trei modalităţi de plată a facturii, dintre care cel puţin una să îi permită plata în numerar a acestora, fără costuri suplimentare, în oraşul  unde se afla locul de consum”, spune Vasile Arion, vicepreşedinte ULAL.

Conducerea ULAL Arad a participat şi la negocierile care au avut loc cu privire la litigiile privind E-ON GAZ şi Asociaţiile de Proprietari.            

S-a vorbit despre dificultăţile în decontarea cheltuielilor în cadrul asociaţiei pe baza documetelor de plată eliberate de băncile care execută plăţile, s-a convenit ca asociaţiile de proprietari  să primească facturile în maxim şapte zile de la emiterea lor, s-a mai vorbit şi despre problemele privitoare la contractele de furnizare a gazelor naturale, de către Asociaţiile de Proprietari din Arad şi Timisoara.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite