Renul lui Moș Crăciun, Rudolf, a murit de bătrânețe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tristețe maximă în rândul copiilor din Arad, și nu numai.  Îndrăgitul ren a lui Moș Crăciun, pe care l-au admirat doi ani la rând în apropierea sărbătorilor, a decedat în localitatea Sântana.

 Rudolf, unul dintre renii lui Moş Crăciun aduşi din Laponia şi expuşi în 2009 şi 2010, de Crăciun, într-un ţarc amenajat în centrul Aradului, a murit.
Rudolf şi Hanna, perechea lui, fuseseră daţi spre îngrijire la Sântana, acolo unde frumosul animal nordic a şi murit. Nimeni nu s-a așteptat la această veste tristă, cu atât mai puțin proprietarul renului,  Eugen Julean.
„Aştept rezultatele autopsiei, dar  sunt aproape sigur că Rudolf a murit din cauza vârstei foarte înaintate, el având dinţii de jos tociţi până la gingie”, a declarat acesta.
Acum în țarcul bărbatului a mai rămas Hanna, perechea lui Rudolf, care este sănătoasă tun. Momentan, proprietarul nu știe dacă va putea să își mai achizițoneze un alt ren și asta pentru că prețul unui exemplar poate ajunge și până la 4.000 de euro, un cost mult prea mare pentru buzunarul său.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite