Renii Rudolf şi Hanna s-au întors pentru al doilea an consecutiv la Târgul de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rudolf a fost în centrul atenţiei celor mici
Rudolf a fost în centrul atenţiei celor mici

Pentru a-i primi aşa cum se cuvine, în cadrul Târgului de Crăciun a fost amenajat un ţarc special unde aceştia vor fi cazaţi timp de două săptămâni. Rudolf şi Hanna vor rămâne la Târgul de Crăciun, până pe 27 decembrie.

Cei mai entuziasmaţi la apariţia celor doi reni, au fost copiii care au ţinut morţiş fie să-şi facă poze alături de ei, fie să-i însoţească la o mică plimbare prin împrejurimi. „Mi-am dorit să fac ceva inedit pentru cei mici. Când vezi bucuria din ochii lor, merită tot efortul”, a spus Eugen Julean, proprietarul celor doi reni.

Cei doi reni sunt originari din Suedia şi sunt crescuţi de un arădean. „Este pentru a doua oară când Rudolf şi Hanna sunt într-o asemenea ipostază, dar vă asigur că vor fi cuminţi în prezenţa copiilor. Rudolf  s-a mai îmblânzit faţă de anul trecut, singura care ne mai creează probleme fiind Hanna. Dar e de înţeles având în vedere că e gestantă”, a spus Eugen Julean. Acesta povesteşte cum cei doi membrii ai familiei Julean au renunţat la mâncarea de cerbi în schimbul trifoiului şi orzului românesc. „Nu le mai place mâncarea lor. Le place mâncarea românească: trifoi, orz sau chiar porumb", a spus Eugen Julean.

Rudolf şi Hanna vor rămâne la Târgul de Crăciun, până pe 27 decembrie, când vor fi duşi înapoi în Sântana, acolo unde sunt ţinuţi tot timpul anului. „Nu vrem să-i expunem focului de artificii din seara de Revelion, să-i speriem”, a mai adăugat Julean.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite