Renul Rudolph şi Moş Crăciun îi aşteaptă pe arădeni la Târgul "Daruri de Crăciun"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Moş Crăciun va avea şi reni la târgul care s-a deschis în această dimineaţă
Moş Crăciun va avea şi reni la târgul care s-a deschis în această dimineaţă

Spectacolele de la târgul „Daruri de Crăciun” au protagonişti reptile şi animale exotice. Sute de arădeni au participat azi-dimineaţă la deschiderea oficială a ultimului târg organizat de către Expo.

„Daruri de Crăciun” se află la a zecea ediţie, iar anul acesta a adunat sute de firme din ţară şi străinătate. Într-o atmosferă de sărbătoar, firmele expozante au adus vizitatorilor cele mai frumoase daruri de Crăciun. Începând de la celebrii moşi cu muzicuţă, decoraţiuni specifice sărbătorilor de iarnă şi până la îmbrăcăminte pentru copii şi adulţi, încălţăminte şi bijuterii, toate se regăsesc în standurile expuse la târg.

Atracţia evenimentului este Moş Crăciun care a venit special pentru micuţii cuminţi din Arad. „Moşul le dă cadouri copiilor cuminţi. Sacul lui este plin de jucării care abia aşteaptă să ajungă în casele copiilor”, a declarat Crina Piţigoi, referent markenting la Expo.

Renul Rudolph îi aşteaptă pe arădeni

Târgul se va desfăşura pe parcursul a cinci zile. Organizatorii au pregătit un program special cu show-uri exotice din lumea circului care îi au ca protagonişti pe câţiva ponei simpatici, reptile şi cămile. De asemenea, în zilele viitoare, arădenii vor avea parte şi de un parc de distracţii pentru copiii lor, precum şi un cinema tot pentru micuţi.

De la eveniment nu va lipsi nici renul Rudolph cu care cei mici îşi vor putea face poze. Cei mai talentaţi copii vor fi prezenţi la eveniment şi îi vor încânta pe arădeni cu multe colinde şi dansuri specifice iernii.

„Cred că e cel mai frumos târg din tot anul. L-am aşteptat cu drag şi sunt convinsă că o să găsesc cele mai frumoase cadouri pentru familia mea la acest eveniment”, a declarat în această dimineaţă Mihaela Voinea, din Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite