Regizori şi actori consacraţi la Festivalul de Teatru Clasic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai important evenient cultural din Arad se pregăteşte să înceapă! Publicul va avea ocazia să se bucure de spectacole realizate de regizori cu renume, spectacole care au fost prezentate pe numeroase scene din ţară şi nu numai.

„La ediţia din acest an a festivalului am ales să aducem vedete – actori, teatre consacrate şi regizori consacraţi. Îi amintim aici pe George Mihăiţă, Bebe Cotimanis, Horaţiu Mălăele, Marcel Iureş şi foarte mulţi alţii. De asemenea, în acest an majoritatea spectacolelor sunt foarte noi, în sensul că au avut premiera recent” – a declarat Bogdan Costea, directorul interimar al Teatrului Clasic „Ioan Slavici”.

Festivalul Internaţional de Teatru Clasic este organizat de Teatrul Clasic „Ioan Slavici“ Arad, cu sprijinul Consiliului Local Municipal Arad şi al Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional. Bugetul alocat pentru ediţia din acest an a evenimentului este de 200.000 de lei.

Biletele pentru festival au fost deja puse în vânzare la Agenţia de bilete a Teatrului, începând din 1 octombrie, preţurile variind între 20 şi 60 de lei, în funcţie de locul din sală. Nu vor exista abonamente şi nici reduceri pentru elevi, studenţi şi pensionari.

Citește mai multe despre festival în ADS Săptămânal



Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite