Aurel Ardelean va participa la conferinţa rectorilor universităţilor euro-mediteraneene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prof. univ. dr. Aurel Ardelean, rector al Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” va participa în perioada 28-29 iunie la Conferinţa Uniunii Rectorilor Universităţilor Euro-Mediteraneene care se va desfăşura la Barcelona.

Conferinţa este organizată de Euromed Permanent University Forum - Forumul Universitar Permanent Euromed (EPUF).  Scopul reuniunii Primei Conferinţe a Rectorilor Mediteraneeni este de a analiza „Procesul de la Cairo” precum şi de a redacta o propunere care va fi prezentată în cadrul celei de-a II-a Reuniuni Ministeriale de Învăţământ Superior, Cercetare şi Inovare, în luna octombrie 2010, privind învăţământul superior şi cercetarea ştiinţifică.

Conferinţa Uniunii Rectorilor Universităţilor Euro-Mediteraniene va lua în discuţie şi un document intitulat „Contribuţia Universităţilor Euro-mediteraneene la progresul social”.

„Suntem deosebit de onoraţi pentru că, alături de colegii noştri de la Universitatea din Bucureşti, reprezentăm cea de a doua universitate din România care aderă la acest forum de înaltă ţinută academică”, spune rectorul UVVG.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite