Recaţiile vaccinului împotriva gripei noi se resimt după mai bine de trei luni de la administrare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Geta Catrinţa, femeia care a fost la un pas de paralizie în urma administrării vaccinului AH1N1se simte încă rău.

Deşi au trecut mai bine de trei luni de la administrarea vaccinului împotriva gripei noi în urma căruia starea de sănătate a Georgetei a avut mult de suferit, aceasta a mărturisit că încă nu şi-a pierdut credinţa şi că speră să iasă din acest coşmar, deşi durerea o apasă zilnic.

Familia tinerei care a ajuns la spital din cauza vaccinului anti porcină are nevoie de bani

“Sunt întrebată adesea cum mă simt şi mi-ar plăcea să răspund că sunt bine, dar ar fi neadevărat. Nu vreau să dramatizez mai mult decât e cazul condiţia mea actuală însă nu există o zi în care să nu am dureri acute”, mărturiseşte Geta.

Tratamentul continuă

Tânăra a făcut o detoxifiere şi a urmat câteva şedinţe de recuperare motorie. Face mişcare în fiecare zi şi încearcă pe cât posibil să revină la  un stil de viaţă normal. “Dar în momentul de faţă îmi este imposibil. Încerc să am o atitudine de mulţumire deşi uneori durerile îmi taie zâmbetul. Consider că nimic nu e întâmplător şi Dumnezeu ştie de ce  a trebuit să trec pe aici. Orice încercare care nu te omoară te întăreşte”, continuă Geta.

Vaccinul antiporcină i-a adus reacţii severe iar acum se află pe patul secţiei de Neurologie

Experienţa neplăcută prin care a trecut a determinat-o să se schimbe, să aprecieze mai mult sănătatea şi lucrurile care până acum erau lipsite de importanţă.

Vrea să scape de coşmar

Arădeanca spune că a marcat-o foarte mult modul în care oamenii au simţit împreună cu ea durerea. “Am primit multe încurajări şi sprijin financiar, fie el mic sau mare de la persoane necunoscute şi culmea veneau atunci când aveam mai mare nevoie de ele. Vreau să le mulţumesc pe această cale şi să le doresc multe binecuvântări”, spune Geta Catrinţa.

Atât ea cât şi familia ei speră ca experienţa neplăcută să se termine repede căci “a fost o lecţie destul de usturătoare pentru mine şi îmi doresc din tot sufletul să fie o lecţie uşoară pentru alţii”, încheie Georgeta.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite