Raliul Aradului a debutat aseară cu o probă specială pe timp de noapte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a 7-a etapă a Campionatului National de raliu se desfăşoară  vineri şi sâmbătă, la Arad. Cei 48 de participanti au de parcurs 10  probe speciale, plus una pe circuitul de karting Vik Power.  

Startul acestei etape s-a dat aseară, când maşinile au pornit din faţa Primăriei din Arad. Competiţia a debutat cu o probă specială, pe timp de noapte, pe un circuit de karting. “Traseul este dificil, este foarte greu de mers repede pe el pentru că sunt probe de mare viteză. Sunt probe tehnice, sunt multe capcane, este o alternanţă între o zonă cu piatră şi alta cu noroi. Din punctul meu de vedere este un raliu foarte tehnic”, a spus Bogdan Marişca, pilot.
 
La raliu s-au înscris şi 15 concurenţi din Ungaria. Maşinile pregătite  pentru raliu pot ajunge la zeci de mii de euro. Din etapele  desfăşurate până acum, echipajul Kelety-Ponta a adunat punctele necesare pentru a se clasa pe primul loc la clasa A.

”Suntem mai relaxaţi acum că suntem deja campioni. Cred că dacă nu aş participa la cursele de raliu nu mi-aş păstra capul limpede pentru politică. Singura diferenţă între politică şi raliu este că la raliu toată lumea respectă regulile”, Victor Ponta, copilot.
 
Zeci de arădeni s-au adunat în jurul pistei de raliu pentru a admira bolizii. Raliul continuă astăzi cu probele speciale de macadam. Concurenţii vor urma un traseu accidentat, aflat la 60 de kilometrii de Arad.      

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite