GALERIE FOTO Radu Stoian a fost instalat în funcţia de subprefect al judeţului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste o sută de persoane au fost prezente, în sala rotundă a Prefecturii Arad la ceremonia de instalare a subprefectului Radu Stoian.Instalarea a avut loc în prezenţa secretarului de stat din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor, Viorel Fifor.

De asemenea, la învestirea noului subprefect al judeţului nostru au mai participat reprezenatanţi ai bisericii, ai celor două universităţi, ai instituţiilor publice arădene, fostul prefect Călin Bibarţ şi fostul subprefect Levente Horvath, ai partidelor politice, precum şi anagajaţii Prefecturii Arad.

După depunerea jurământului, noul subprefect Radu Stoian a mulţumit tuturor celor prezenţi, precum şi celor care i-au acordat sprijin pentru a accede în această funcţie.

Click aici pentru galerie foto!



„Nominalizarea mea în funcţia de subprefect al judeţului  Arad  mă onorează, dar mă obligă în aceeaşi măsură, şi vine să confirme munca pe care am depus-o de-a lungul anilor în această instituţie. De altfel, pentru colegii din Prefectură momentul de astăzi nu este unic, am mai ocupat această funcţie în perioada 2009-2010, experienţă care mă va ajuta în această perioadă. Consider că în nominalizarea mea a contat faptul că sunt înalt funcţionar public şi am o vechime în Prefectură, pe funcţii de conducere, de peste 15 ani. Toţi cei care sunteţi prezenţi astăzi aici mă cunoaşteţi, facem echipă de ani de zile, şi vreau să vă asigur că sunt un om de administraţie şi nu voi renunţa niciodată la această calitate. Cu sprijinul dumneavoastră, al colegilor din această instituţie, am convingerea că voi reuşi să păstrez echilibrul şi spiritul de echipă în Instituţia Prefectului”,  spune subprefectul Radu Stoian.

Radu Stoian este înalt funcţionar public şi a mai deţinut funcţia de subprefect al judeţului Arad, în perioada 2009-2010. Acesta lucrează în Prefectura Arad din anul 1995 şi a ocupat pe rând funcţiile de director juridic şi secretar general. Din 2010 până la numirea sa în funcţia de subprefect acesta a ocupat în cadrul Prefecturii Arad funcţia de Şef Serviciu Conducerea Instituţiilor Deconcentrate şi Relaţii Internaţionale.

image
image
image

Momentan, judeţul Arad nu are prefect, cel mai probabil acesta va fi anunţat mâine.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite