Râd în nas crizei cu datorii istorice. Maternul şi-a inaugurat astăzi două rezerve de lux.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi la capitolul datorii, Maternitatea din Arad „a strâns” peste şase milioane de lei, reprezentanţii spitalului au reuşit în decurs de opt luni să pună la punct şase rezerve de lux.

Începând de astăzi, Maternul are încă două rezerve de lux pregătite pentru viitoarele mămici, pentru dotarea cărora au fost cheltuiţi peste 20.000 de lei. „În opt luni am reuşit să punem pe picioare şase rezerve de acest gen. Fiecare beneficiază de grupuri sanitare noi şi sunt dotate corespunzător”, a declarat în această dimineaţă Sorin Prişcă, managerul Maternului.

Deşi nu s-a stabilit încă o taxă pentru cele două noi rezerve, reprezentanţii unităţii spun că mai mult ca sigur se va percepe o taxă de 50 de lei pe zi, la fel ca şi la celelalte patru rezerve de lux.

În acelaşi timp, unitatea oferă şi „training” pentru viitorii părinţi, mai ales că în rezervele de lux mama şi copilul vor sta împreună pe toată durata internării.

„Sunt foarte încântată de condiţii. Plătesc 50 de lei pe zi, dar ştiu că nu am nici o problemă şi sunt aproape de copilul meu. Plus că aşa reuşesc să învăţ mai repede cum să mă descurc în situaţile dificile cu copilul”, a spus Camelia Faltica, de 21 de ani.

Din cele şase rezerve de lux pe care Maternitatea din Arad le-a amenajat în acest an, două au fost puse la punct pe banii Consiliului Judeţean, una din sponsorizări şi trei rezerve din banii spitalului.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite