Pugiliştii arădeni întră în ring pentru România la Euroliga Boxing One

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubitorii sportului cu mănuşi au ocazia să participe la unadintre etapele Euroligii Boxing One care se va desfăşura în acest sfârşit de săptămână la Arad. În deschidere, împătimiţii sportului vor avea ocazia să vadă meciuri demonstrative de kick-box şi de box.

La competiţia europeană pasrticipă sportivi din şase ţări: România, Ungaria, Slovacia, Croația, Polonia și Provincia Kosovo. Ţara noastră este reprezentată de boxerii arădeni. Daniel Holiartoc, legitimat la Clubul Silva Lazăr Motorul este câștigător al Cupei României pe 2010, primul boxer arădean care câștigă această cupă, la nivel de seniori. „Mai am nevoie să slăbesc rapid câte un kilogram, două, trei.  Ştiu eu cum. Pur şi simplu fac foame, altfel nu reușesc. Hidratare, haine groase, antrenamente grele. Și se pierd niște kilograme, încât să pot ajunge destul de repede la categoria mea. Pe termen lung însă nu recomand metoda”, spunea în urmă cu câteva zile pugilistul arădean.

Un alt boxer care va intra în ring, Petrişor Gănănău, a început boxul la 14 ani, sub îndrumarea antrenorului Ninel Geică, la Clubul Pandurii din Tg. Jiu, reușind de-a lungul carierei să câștige zece titluri naționale sau cupe ale României, dar și să se impună în mai multe rânduri la campionatele Europene sau Mondiale, competiții la care a obținut numeroase medalii.

Din septembrie 2010 Petrişor Gănănău este legitimat la Clubul Silva Lazăr - Motorul Arad, unde este antrenat de maestrul Florin Barna.

Competiţia de va desfăşura în cadrul Atrium Center. Mâine, începând cu ora 10.00 va fi prezentat cântarul oficial, urmând ca de la orele 17.00 pugiliştii să-şi ocupe locurile în ring. Intrarea va fi liberă.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite