Prostiile spuse de cei care ne conduc: primarul care şi-a înjurat subalternul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

I-am ales pentru că fiecare dintre noi am vrut schimbarea, iar ei au părut a fi cea mai bună soluţie la momentul respectiv. Cu timpul, fiecare dintre cei care ne conduc au reuşit măcar odată să-şi arate colţii, doar pentru faptul că ei sunt la putere, iar noi stăm chitic.

În urmă cu mai bine de un an, primarul din comuna Şeitin, Remus Păcurar prindea titlurile ziarelor, după ce a fost filmat în timp ce îşi îmbrâncea şi înjura un subaltern care s-a întors la serviciu, din ordinul instanţei de judecată.

Fusese concediat în mod abuziv, pentru că a refuzat să semneze un proces verbal,iar omul şi-a căutat dreptatea, pe care a şi găsit-o. Bărbatul a dat primăria în judecată, iar judecătorii au decis că a fost concediat în mod abuziv şi se poate întoarce la muncă.

Când s-a întors la birou şi a încercat să semneze condica, a început tărăboiul cu primarul. După ce, luni la rând, a îndurat acest tratament, tânărul şi-a cumpărat o mini-cameră video, mascată de un pix, cu care a început să filmeze reacţiile primarului.

„Nebună-i mă-ta…. Eu îţi garantez că tu mori mai tânăr ca tată-tău”, i-a spus primarul din Şeitin subalternului său, printre o ploaie de alte jigniri.

După câteva runde de scandal, Buha a dus imaginile surprinse la Parchet, iar pe fir au intrat procurorii.

Pe baza imaginilor primite de la partea vătămată, procurorii au demarat cercetările împotriva lui Remus Păcurar sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de purtare abuzivă împotriva unui angajat

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite