Programe de formare pentru cadrele didactice din Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Casei Corpului Didactic „Alexandru Gavra” Arad, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Arad, le propune tuturor cadrelor didactice şi personalului didactic auxiliar să participe la o paletă diversificată şi variată de programe de formare.

Aceştia spun că ariile tematice ale activităţilor de formare propuse, conţinuturile, durata şi modul de organizare  pentru fiecare program au fost alese în funcţie de nevoile participanţilor, având la bază analiza de nevoi realizată la finalul anului şcolar 2009-2010.

„Unul din scopurile noastre principale este aducerea formării continue în şcoală sau cât mai aproape de şcoală.

Astfel, o mare parte a cursurilor de formare se vor desfăşura atât în instituţia noastră, cât şi în filiala deschisă la Grupul Şcolar „Sava Brancovici” Ineu sau în unităţile şcolare care solicită acest lucru”, spune Larisa Chitu, director CCD Arad.

Oferta de formare cuprinde în anul 2010/2011 un număr de 7 programe de formare acreditate.

Casa Corpului Didactic „Alexandru Gavra” Arad oferă şi oportunităţi de formare prin proiecte cu finanţare de tip POSDRU şi Comenius, precum şi activităţi de formare desfăşurate în cadrul comisiilor metodice şi cercuri pedagogice.
   



Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite