Profesoara bătăuşă s-a întors la tribunal pentru o nouă rundă de declaraţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După showul din sala de judecată de la sfârşitul lunii martie, Nuţica Crăciun s-a întors astăzi pentru o nouă rundă din recursul intentat de profesoară. Ultima dată profesoara de limba română a acuzat judecătorul de incompatibilitate şi a refuzat să mai participe la propriul proces penal.

În momentul de faţă Nuţica se află la Timişoara, unde şi-a mutat „sediul” de ceva vreme. Fosta dirigintă a clasei a VI-a, a Şcolii Generale numărul 2, din Arad, nemulţumită de sentinţa dată de Curtea de Apel Timişoara a făcut recurs prin care cere rejudecarea cauzei la Arad. Colac peste pupăză, profesoara îl acuză pe judecătorul de caz  că are „rude şi prieteni printre cadrele didactice din şcolile unde ea a avut probleme”.

Cu un palmares impresionant în ceea ce privesc scandalurile în care aceasta a fost implicată pe la şcolile unde a prestart, Nuţica îşi caută dreptatea fără avocat. Aceasta cere printre altele şi anularea declaraţiilor martorilor din proces.

Profesoara bătăuşă Nuţica Crăciun, acuzată de comportament inadecvat la catedră, discriminare, dar şi de vătămare corporală, a deschis o mulţime de procese, împotriva tuturor.

De mai bine de doi ani se judecă cu primul liceu care i-a desfăcut contractul de muncă. Are un alt proces cu Şcoala Generală nr. 2, care a dat-o afară după ce a rupt mâna unei eleve. Femeia se mai judecă şi cu ministerul de resort şi a deschis un alt proces împotriva Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD).

Nuţica Crăciun se judecă până şi cu mama uneia dintre fostele ei eleve.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite