Procesul primarului va fi reluat la mijlocul lunii ianuarie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul, Gheorghe Falcă
Primarul, Gheorghe Falcă

Astăzi, la Tribunalul Arad a avut loc o nouă înfăţişare a procesului în care primarul Aradului, Gheorghe Falcă este judecat pentru fapte de corupţie. Pentru că a avut loc o nouă amânare procesul se va relua doar la anul.

În vreme ce expertiza pentru imobilul de pe strada I.L.Caragiale, considerat de procurorii DNA drept obiectul mitei pe care Gheorghe Falcă ar fi primit-o a fost depusă la termenul din data de 23 noiembrie, expertiza pentru terenul fostei Fabrici de Zahăr nu a ajuns la dosar nici astăzi.

Tot astăzi, instanţa arădeană a admis cererea procurorilor DNA prin care aceştia solicitau intrarea în posesia unei copii a expertizei extrajuduciare, aflate în dosarul de cercetare penală, asupra casei primarului.

Motivul invocat de procurori a fost existenţa mai multor discordanţe între rezultatul ultimei expertize şi cel al expertizei realizate în anul 2005 asupra imobilului de pe strada I.L.Caragiale.

Procesul va fi reluat pe data de 18 ianuarie 2011, când experţii însărcinaţi cu reevaluarea terenului fostei Fabrici de Zahăr ar trebui să depună raportul de expertiză.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite