Procesul interlopilor s-a amânat pentru data de 3 februarie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Interlopii au următorul termen al procesului în februarie
Interlopii au următorul termen al procesului în februarie

La înfăţişarea de ieri, judecătorul celor 15 interlopi a audiat patru martori, printre care soţia lui Fizidean şi iubita lui Edy Naposim. Cele două au povestit pe rând întâmplările pentru care au fost citate în instanţă, luându-le apărarea interlopilor.

În sală, Uţu Rohozneanu şi locotenenţii lui au ascultat cu atenţie fiecare declaraţie, fără însă a isca alte incidente neplăcute. Mai apoi, în boxă a fost chemată prietena lui Edy Mizaraş care a povestit judecătorului întâmplarea dintr-un bar din Arad, unde iubitul ei este acuzat că a tâlhărit două persoane. Prietena lui Edy a negat că acesta ar fi fost implicat în vreo infracţiune, cu atât mai mult să fure un lanţ.

Uţu s-a îngrăşat în Penitenciar

Audierile de ieri au decurs în ritm normal, iar la finele acestora, judecătorul de caz a decis să amâne judecata pentru luna viitoare. Interlopii vor rămâne după gratii până pe 3 februarie 2010, când au fost din nou chemaţi în sala 104 a Tribunalului Arad. Se pare că zilele petrecute de Uţu Rohoznean după gratii i-au fost benefice, deoarece acesta a pus pe el kilograme bune, lucru vizibil cu ochiul liber.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite