Prins la vama de la Vărşand cu un permis de conducere fals, cumpărat în Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Frontieriştii arădeni au reţinut o persoană din România care conducea un autoturism fără a poseda un permis de conducere. Bărbatul a prezentat un permis de conducere eliberat de autorităţile din Italia.

Victor M., în vârstă de 50 ani, s-a prezentat la vama Vărşand la volanul unei autoutilitare marca ,,Mercedes”. După efectuarea formalităţilor de frontieră, frontieriştii i-au solicitat bărbatului să prezinte la control şi permisul de conducere.

„Bărbatul a prezentat un permis de conducere eliberat de autorităţile din Italia. La controlul de frontieră, poliţiştii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la documentul prezentat. Astfel, în urma verificărilor efectuate cu aparatura din dotare asupra permisului de conducere italian s-a stabilit că acesta este fals total. Au fost efectuate verificări şi la autorităţile române, de unde ni s-a comunicat faptul că Victor M., nu este posesorul unui permis de conducere eliberat de autorităţile competente”, a declarat Mihaela Leş, purtătorul de cuvânt al IJPF Arad.

Bărbatul a declarat că permisul de conducere prezentat la frontieră l-a obţinut contra sumei de 280 euro, de la o persoană necunoscută în cursul anului 2010 în Napoli, Italia.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite