Primul număr al săptămânalului ADS Arad s-a vândut ca pâinea caldă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reportajele şi investigaţiile, dar şi exclusivităţile, alături de ghidul tv, i-au atras pe cititori încă de la primele ore ale dimineţii. Aceştia au luat cu asalt tonetele pentru a cumpăra noul număr al săptămânalului. Toţi s-au declarat mulţumiţi de noul produs.

Moise Baltă, 70 ani: „Luam Adevărul de Seară tot timpul. Mă bucur că există pe piaţă un ziar care să prezinte întotodeauna obiectiv lucrurile. Chiar o să îl iau de fiecare dată când apare” .

image

Florica Baltă, 63 de ani: „Citesc cu soţul de ani de zile Adevărul în fiecare zi. Acum ne bucurăm că mi se pare că se prezintă şi subiecte pe care nu le putem citi nicăieri. E chiar interesant”.

image

Dumitru Albu, 66 de ani: „Tare drăguţă noua apariţie. Aştept să văd cum o să fie, dar pare mult mai interesant. Bineînţeles că o să îl iau de acum înainte, pentru că mă interesează să ştiu lucruri interesante despre oraşul meu”.

image

Hortensia Stoica, 60 de ani: „Acum l-am cumpărat şi sunt tare curioasă când ajung acasă să îl citesc. Pare că e mai mai complex şi e altfel decât un banal săptămânal. Se prezintă subiecte foarte interesante”

image

Ioan Luca, 71 de ani „De când era vechea apariţie a ziarului, îl citeam zilnic. Categoric o să îl iau şi de acum înainte, de fiecare dată când îl văd la chioşc. Îmi place că se găseşte şi programul TV”

image
Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite