Primul festival de handmade din Arad își deschide porțile în această săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Festivalul intitulat „I made this” își propune să promoveze atât tinerii artiști arădeni, cât şi accesorile, produsele de decor sau hainele confecţionate de aceştia.


Sfârșitul acestei săptămâni aduce arădenilor un festival cu totul deosebit, organizat de asociația When Web Meets Papers (WWMP) din Arad. Evenimentul va avea loc în perioada 3-4 decembrie, în Clubul Flex din Arad (Str. Unirii nr. 5).

„Asociaţia WWMP funcţionează pe plan privat, în regim propriu. Este o asociaţie de comunitate care îşi propune să translateze păreri, idei, inițiative uneori posibile doar în lumea virtuala, în lumea reală. Organizația noastră dorește să faciliteze prin pârghii noi și inedite socializarea reală a tinerilor cu inițiativă pentru a pune bazele unor evenimente artistice și culturale inedite”, a declarat Gabriel Gorgan, unul dintre membrii fondatori.

În ceea ce priveşte festivalul „I made this” care va aduna 31 de participanţi, va debuta joi începând cu orele 12.30, ocazie cu care arădenii vor putea vizita standurile unde vor fi expuse produse de decor, accesorii sau produse tematice sărbătorilor de iarnă. Tot joi, va avea loc şi un workshop intitulat „Sock monkey workshop”.

Ziua de vineri este dedicată vizitatorilor festivalului care vor putea participa începând cu orele 22.00 la un after party, în care capul de afiş sunt cei de la Bread & Butter.
„Ne propunem să sprijinim tinerii spre a-și descoperi potențialul fie el creativ, organizatoric ori pur și simplu spiritul de inițiativă”, a spus Patricia Tulcan, coordonatorul și inițiatorul proiectului.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite