Primele trei luni din acest sezon estival au adus încasări record la Ștrandul Neptun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştrandul Neptun din Arad a primit 150.000 de vizitatori în primele trei luni din acest sezon estival. Încasările din vânzări de bilete şi abonamente în lunile mai, iunie şi iulie au totalizat aproximativ 700.000 de lei.

În luna mai, din vânzări de bilete şi abonamente la Ştrand s-au încasat 101.350 lei, iar în luna iunie 248.487 lei. În luna iulie s-a înregistrat cel mai mare aflux de vizitatori, 74.053 de persoane, iar încasările au fost de 334.634,50 lei.

Vârful de sezon a fost week-endul 17-18 iulie, cu 16.995 de bilete de intrare vândute şi încasări record de 73.329 lei. Ştrandul Neptun din Arad este cea mai mare bază de agrement estival din România, iar investiţiile realizate de primăria municipiului Arad în ultimii doi ani i-au crescut atractivitatea. 

“Ştrandul Neptun este pe profit ceea ce demonstrează că toate eforturile administraţiei de a moderniza baza de agrement nu sunt în zadar. Cu siguranţă numărul celor care vor frecventa ştrandul va creşte odată cu finalizarea proiectului de captare a apei termale. Vom continua investiţiile la ştrand astfel că, în următorii cinci ani, ne dorim să amenajăm o zonă de bazine acoperite cu apă termală, care vor avea vestiare proprii, de unde se va face accesul la bazine, astfel încât activitatea de agrement să se poată desfăşura pe tot timpul anului”, a declarat Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite