Primele zile de zăpadă au scos toate utilajele în stradă. Drumarii au fost prinşi nepregătiţi.

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe drumurile din judet se circula cu dificultate. Foto arhiva
Pe drumurile din judet se circula cu dificultate. Foto arhiva

Dacă prin împrejurimile Aradului, utilajele de dezăpezire au ajuns în timp relativ util pentru a se pune pe treabă, în restul judeţului, zăpada i-a ţinut pe oameni departe de drum şi de maşinile personale.

Astfel, în cele cinci sectoare de drum, s-a intervenit cu 22 de utilaje. „Nereguli au fost depistate pe drumurile Şiria-Păuliş şi Ghioroc-Sâmbăteni, care aparţin tot de sectorul Arad. Aici s-a intervenit cu întârziere. Aş vrea, însă, pe această cale, să fac un apel la şoferi, să circule cu viteză redusă, pentru a evita producerea unor accidente”, a spus vicepreşedintele CJA, Cristian Drăgan.

În acelaşi timp pe Drumul European 79, mai multe maşini au fost nevoite să staţioneze în mijlocul şoselei, pentru că nu au putut să urce panta. Zăpada număra deja câţiva centimetri, astfel încât şoferii nu au putut să-şi monteze lanţurile, pentru a nu-şi distruge cauciucurile pe drum uscat. „Utilajele sunt pe drumuri şi se lucrează, intervenindu-se de mai multe ori. De sâmbătă seara, de când a început să ningă, am intervenit pe toate dru¬murile naţionale”, a declarat Ioan Gheorghe Balint, şeful Secţiei de Drumuri Naţionale.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite